Válassz egy számot, és nézd meg mit tanácsol neked a szerencsefa

Nincs más dolgod, mint hogy kívánj valamit, amit szeretnél elérni ebben az évben, válassz utána egy számot és nézd meg hogyan érheted el!


Itt tudod elolvasni el a jó tanácsokat:1:Van önbecsülésed és hited a képességeid felé. A kívánságod valóra válik.2: Energikus és céltudatos ember vagy, de sokszor elveszel a részletekben. A kívánságod egyelőre nem válik valóra.3: Te nem vagy az a fajta ember, aki céltudatosan cselekszik. Sajnos, gyakran inkább a “úszol az árral”, nem igazán próbálsz változtatni a sorsodon, bár szeretnél. Próbáld egyre célorientáltabban irányítani az életed, és higgy a képességeidben, A későbbiekben minden vágyad valóra válik!

4:Nem vagy kitartó ember. Miután úgy gondolod, hogy valami teljesíthetetlen könnyen feladod. Ne add fel, akkor haladsz a helyes irányba. A kívánságod egyelőre nem válik valóra.

5: Nagyon rohanó életet élsz. A kívánságod valóra válik, ha kicsit lazítasz a tempón.

6: Te egy nagyon szerencsés ember vagy az életben, de néha mégis lusta. Ahhoz, hogy teljesüljön a kívánságod kicsit több erőfeszítést kell tenned a dolgok irányába.

7: Az kívánságod valóra válik, de ez időbe fog telni. Legyél türelmes.

8: Úgy tűnik, hogy neked ez már egy nagyon régi vágyad. Ne stresszelj rajta sokat, csak gondold azt, hogy meg fog valósulni. Az eredményre nem kell sokat várni.

9: A kívánságod valóra válik hamarosan. Csak egy dolgod lesz, hogy megkérdezd magadtól:
“Ezt hogyan hálálhatom meg?!”

10: Legyenek szerényebb vágyaid, kicsit sokat kérsz az univerzumtól.
Próbálj meg kevesebbel megelégedni, és akkor teljesülhetnek a vágyaid.

11: A kívánságod nem fog teljesülni. Az oka: Nem hoztál érte semmilyen erőfeszítést, áldozatot.

12: Megkapod, amire vágytál, hiszen sokat tettél érte.

Mi a véleményed?