Népszerű sorozatok, amiket több országban is lekoppintottak! Az iráni Jóbarátok igazán vicces :D

Mindannyian el kell, hogy ismerjük, Amerika csodálatos filmekkel és TV-sorozatokkal látja el a világot. Ám azonban vannak olyan országok, melyek saját sorozatokat és TV műsorokat akarnak, ám koppintott változattal. Olyan sorozatokat gyűjtöttünk össze, amelyeket Amerikai mintára készítettek és más országokban sugároztak.

Prison Break / Pobeg (A szökés)

A Prison Break az egyik legkedveltebb tévésműsor Amerikában. Annyira, hogy 2010-ben egy orosz gyártó cég, a “Red Square Studio” hihetetlen részletességgel és nagy sikerrel újra feldolgozta azt.

Breaking Bad / Metastasis (Totál szívás)

A Sony Televízió, Latin-Amerikában részt vett a Breaking Bad kolumbiai változatának előállításában, melyet Metastasis néven futtattak.

Gossip Girl (A pletykafészek)

A Gossip Girl ezen verziójában a szeretett Serena Vanderwoodsen, most Serena Wijitranukul, aki visszatért Bangkokba, miután eltűnt úgy, hogy senkinek sem szólt róla.

Power Rangers / Super Sentai

A Power Rangers című sorozatot a 90-es években minden szombat reggel leadták, amikor gyerekek voltunk. De amit nem tudtunk, hogy volt egy japán változata is a Power Rangersnek, ami Super Sentai néven futott Japánban.

The Big Bang Theory / Theorists (Agymenők)

A Theorists című sorozatot Fehéroroszországban játszották az Amerikai Agymenők mintájára. Ez a verzió az eredetivel ellentétben, 2 évadot sem bírt.

How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal)

Az Így jártam anyátokkal című sorozat orosz változatában még a színészek is nagyon hasonlítottak egymásra. Mind az orosz, mind az amerikai verzió egyaránt jó volt és nagy népszerűségnek örvendett.

Ugly Betty / Ugly Maria (Betty, a csúnya lány)

Ez a sorozat számos országban elterjedt és nagy népszerűségnek örvendett, Görögországban azonban Maria, a csúnya lány címet kapta, de ugyanolyan jó volt, mint az eredeti.

Criminal Minds (Gyilkos elmék)

A meglehetősen rejtélyes TV-show, a Gyilkos elmék nemrég reprodukált Dél-Koreában. A sorozat dél-koreai rajongói először szkeptikus voltak vele kapcsolatban. De hála istennek nem csalódtak.

The IT Crowd (Kockafejek)

Annak ellenére, hogy az amerikai verzió, és a brit verzió meglehetősen hasonló, az Egyesült Királyságban leadott verziót a váratlan viccek és a különböző stílusú humor miatt jobban fogadták.

Coupling (Páran párban)

A show Coupling brit változatát a közönség sokkal jobban szerette, mint az amerikai verziót, aminek eredményeképpen az amerikai produkciós cégnek az első évad vége előtt vissza kellett mondania a következő évadot.

1 2

loading...

Mi a véleményed?